Pravna obvestila

Uvod

Podsrcem.si je spletna stran, namenjena ustvarjanju in promociji vsebin o naravnih poteh nosečnosti, poroda in starševstva. Prizadevamo si, da bi z vsebinami na naši spletni strani ustvarili zanesljiv kažipot vračanja človeka, še posebej pa otroka in matere, nazaj k naravi. K preizkušenim in uveljavljenim modrostim, ki jih je sodoben način urbanega življenja oddaljil od nas.

Ustanoviteljice spletnega mesta so Marina Popović Frangež, Renata Kocbek Mikložič in Urška Repnik.

Izključitev odgovornosti

Na spletni strani Podsrcem.si se objavljajo vsebine in članki različnih avtoric in avtorjev. Vse vsebine so namenjene osveščanju uporabnic in uporabnikov, uporabi koristnih nasvetov na področju zanositve, nosečnosti, poroda, dojenja, poporodnih izzivov, vzgoje, prehrane in zdravja ter drugih vsebin. Nasveti na spletni strani ne morejo zajeti specifik posameznega stanja, zato je potreben ob nastopu posameznih zdravstvenih indikacij pogovor s strokovnjakom.

Podatki objavljeni na spletnih straneh so namenjeni splošnemu informiranju. Nasveti na spletni strani ne morejo zajeti specifik posameznega stanja, zato je potreben ob nastopu posameznih zdravstvenih indikacij pogovor z osebnim zdravnikom ali drugim strokovnjakom, ki lahko strokovno oceni individualni primer. Če menite, da potrebujete strokovno pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali ustrezno ustanovo.

Spletna stran in avtorice ter avtorji vsebin za objavljene vsebine ne prevzemamo odgovornosti.

Spletna stran je dostopna 24/7. Pridružujemo si pravico do začasnega izklopa spletne strani ali njenih vsebin zaradi vzdrževanja spletnega mesta.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Uporabnice in uporabniki lahko ob dostopu na to spletno stran ali na profile na socialnih omrežjih zaupajo svoje osebne podatke. Ti so zbrani in obdelani v skladu s slovensko zakonodajo (ZVOP-1).

Podatke zbiramo z namenom:

  • nadaljnje komunikacije z uporabnicami in uporabniki,
  • administracije baze uporabnic in uporabnikov,
  • promociji vsebin in akcij te spletne strani ali njenih partnerjev,
  • statistični obdelavi uporabe in obiska te spletne strani.

Pravice uporabnic in uporabnikov

Vsakomur je omogočen obisk spletnega mesta, prebiranje ter uporaba objavljenih vsebin. Uporabnice in uporabniki lahko vsebine na tej spletni strani prosto delijo po želenih komunikacijskih kanalih in socialnih omrežjih. Če je določena vsebina avtorska, je pri predelovanju vsebin potrebno ustrezno označiti avtorja in vir vsebine. Če avtorica ali avtor posamezne vsebine ni izrecno označen, zadošča označba podsrcem.si.

Komunikacija z uporabnicami in uporabniki

Podsrcem.si si prizadeva za odprto komunikacijo z uporabnicami in uporabniki. V ta namen je vzpostavljena stran na socialnem omrežju Facebook. Uporabnicam in uporabnikom smo na voljo tudi po e-pošti tukaj@podsrcem.si.

Slikovni in video material

Slikovno in drugo avdiovizualno gradivo, uporabljeno na spletni strani, je pridobljeno po zakoniti poti od avtorjev ali od drugih spletnih mest, ki omogočajo uporabo avtorskih fotografij na spletu.

Podsrcem.si

28. januar 2017